tuinverlichting-expert

Klantenservice 088 520 7777

Led-lampen

Led-lampen

De evolutie van led-verlichting

In het verleden waren led-lampen zeer prijzig en gaven ze vaak niet de warme kleur die de halogeenlampen wel hadden. Echter, dankzij de doorontwikkeling van de techniek is er tegenwoordig bijna geen excuus meer om geen led-verlichting aan te schaffen. Led-verlichting is in tegenstelling tot halogeenverlichting zeer energiezuinig en geeft ook op lage vermogens voldoende licht af.

Led-tuinverlichting

Ook de led-tuinlampen zijn voorzien van al deze voordelen. U hoeft zich dus niet meer druk te maken om die hoge energierekening wanneer u ’s nachts de led tuinverlichting aan laat staan. Inmiddels is ook de ontwikkeling in de kleurtemperatuur zo ver doorgevoerd bij led-verlichting dat u met led-tuin verlichting zowel de meeste warme als koude kleuren kunt creëren. Wij leveren onder andere tuinverlichting met led van Smart&Green, Ranex en Luxform.

Laatste reviews

 • Vanaf bestellen tot aflevering geheel volgens afspraak. De lamp is flexibel instelbaar van zowel de lamp als de sensor. Wij zijn erg blij met deze aanschaf.
  Steinel XLed Home 1 Gratis retour: vanaf €111,50
  Steinel XLed Home 1
 • "Vlotte levering, binnen 2 dagen in huis. Heldere led lampjes, is uitgerust met een schakelaar voor automatisch (sensor) en on/off. Bevestigingsplaatje valt een beetje tegen (niet stevig te monteren op ondergrond)."

  Brennenstuhl Solar Led
  Brennenstuhl Solar Led
 • "Ik heb deze lamp cadeau gedaan. De jarige is er zeer tevreden mee. Ze vindt het erg leuk dat ze de lamp overal kan meenemen. De afstandsbediening doet het ook goed. Jammer dat die niet in de prijs was inbegrepen. Ook jammer dat de lamp licht beschadigd was, toen ik hem aankreeg. Ik heb de lamp echter niet teruggestuurd, omdat de jarige er niet zo mee inzat. Maar ik heb wel de verkopers daarover aangesproken. "

  Smart & Green Ball
  Smart & Green Ball
 • "Product is prima"

  Lucide Led Flood IR
  Lucide Led Flood IR