tuinverlichting-expert

Klantenservice 088 520 7777

Led-lampen

Led-lampen

De evolutie van led-verlichting

In het verleden waren led-lampen zeer prijzig en gaven ze vaak niet de warme kleur die de halogeenlampen wel hadden. Echter, dankzij de doorontwikkeling van de techniek is er tegenwoordig bijna geen excuus meer om geen led-verlichting aan te schaffen. Led-verlichting is in tegenstelling tot halogeenverlichting zeer energiezuinig en geeft ook op lage vermogens voldoende licht af.

Led-tuinverlichting

Ook de led-tuinlampen zijn voorzien van al deze voordelen. U hoeft zich dus niet meer druk te maken om die hoge energierekening wanneer u ’s nachts de led tuinverlichting aan laat staan. Inmiddels is ook de ontwikkeling in de kleurtemperatuur zo ver doorgevoerd bij led-verlichting dat u met led-tuin verlichting zowel de meeste warme als koude kleuren kunt creëren. Wij leveren onder andere tuinverlichting met led van Smart&Green, Ranex en Luxform.

Laatste reviews

 • De TL verlichting op het terras was veel te fel, dus iedere avond stonden we 15 kaarsen aan te steken. Na lang wikken en wegen toch maar overstag gegaan en twee Eggs en een Pebble gekocht. Tot nu toe alleen de "kaars"-stand gebruikt. De andere kleuren zijn een leuke gimmick maar dienen, in mijn ogen, geen doel in. Je kunt ze dimmen, maar je er niet recht in hoeft te kijken is de felste stand de enige die je zult gebruiken. Jammer dat hij niet onthoudt in welke stand hij stond. Twee eggs zijn perfect om een ruime eettafel te verlichten. Op een bijzet tafeltje geven ze (net) genoeg licht om te lezen. Ze zijn waterdicht, dus je hoeft ze niet iedere keer binnen te zetten. Een regenbui zou geen probleem moeten zijn, maar of dat ook geldt voor een tropische regenbui en de constante vochtigheid kan ik pas over een paar maanden laten weten. Het ontwerp is zeer goed, mooi strak en het probeert niet iets uit te beelden dat het niet is. Een snoerloze schemerlamp of een elektrische kaars geven wel dat gevoel van "nep".
  Smart & Green Egg Snel geleverd: €124,50
  Smart & Green Egg
 • "De steinel xled home 1 is gewoon een degelijke betrouwbare lamp. Daarom heb ik er reeds twee van geplaatst. "

  Steinel XLed Home 1
  Steinel XLed Home 1
 • "De lamp ziet er qua vormgeving erg goed uit. Jammer genoeg valt de lichtbron er erg gemakkelijk uit. Zeker voor een lamp die zo gemakkelijk te verplaatsen is zeker een minpunt. De lamp is zonder afstandsbediening zeer moeilijk te bedienen. Voor een lamp in deze prijsklasse had ik meer verwacht."

  Smart & green Vessel
  Smart & green Vessel
 • "Mooie kwaliteit, stevig materiaal. Mooi licht. Maar voldoet absoluut niet zonder zon. Ook een lichte, maar beschaduwde tuin is onvoldoende. "

  Konstsmide Assisi lantaarn
  Konstsmide Assisi lantaarn