tuinverlichting-expert

Klantenservice
088 520 7777

Led-lampen

Led-lampen

De evolutie van led-verlichting

In het verleden waren led-lampen zeer prijzig en gaven ze vaak niet de warme kleur die de halogeenlampen wel hadden. Echter, dankzij de doorontwikkeling van de techniek is er tegenwoordig bijna geen excuus meer om geen led-verlichting aan te schaffen. Led-verlichting is in tegenstelling tot halogeenverlichting zeer energiezuinig en geeft ook op lage vermogens voldoende licht af.

Led-tuinverlichting

Ook de led-tuinlampen zijn voorzien van al deze voordelen. U hoeft zich dus niet meer druk te maken om die hoge energierekening wanneer u ’s nachts de led tuinverlichting aan laat staan. Inmiddels is ook de ontwikkeling in de kleurtemperatuur zo ver doorgevoerd bij led-verlichting dat u met led-tuin verlichting zowel de meeste warme als koude kleuren kunt creëren. Wij leveren onder andere tuinverlichting met led van Smart&Green, Ranex en Luxform.

Laatste reviews

 • De Lucide buitenlamp Flood sensor voldoet volledig aan mijn verwachting. De lamp is in elke gewenste stand te zetten en ook de sensor is apart ook in alle standen te zetten. Verder geeft de zuinige Led lamp veel licht. Het ontwerp van de lamp is zeer slim en oerdegelijk.
  Lucide Led Flood IR Op voorraad: €33,90
  Lucide Led Flood IR
 • "De Lucide buitenlamp Flood sensor voldoet volledig aan mijn verwachting. De lamp is in elke gewenste stand te zetten en ook de sensor is apart ook in alle standen te zetten. Verder geeft de zuinige Led lamp veel licht. Het ontwerp van de lamp is zeer slim en oerdegelijk."

  Lucide Led Flood IR
  Lucide Led Flood IR
 • "Snelle levering. Goede opvolging. Makkelijke installatie. Enkel sfeerlicht. Voldoet aan de verwachtingen."

  Luxform Lesbos
  Luxform Lesbos
 • "Ben zeker tevreden van de lamp met zonnepaneel. Heb ze aangekocht om mijn dubbele carport mee te verlichten en ze voldoet volledig aan mijn eisen , ook de prijs was goed , evenals de snelle levering !!"

  Ranex Liverpool
  Ranex Liverpool