tuinverlichting-expert

Klantenservice
088 520 7777

Led-lampen

Led-lampen

De evolutie van led-verlichting

In het verleden waren led-lampen zeer prijzig en gaven ze vaak niet de warme kleur die de halogeenlampen wel hadden. Echter, dankzij de doorontwikkeling van de techniek is er tegenwoordig bijna geen excuus meer om geen led-verlichting aan te schaffen. Led-verlichting is in tegenstelling tot halogeenverlichting zeer energiezuinig en geeft ook op lage vermogens voldoende licht af.

Led-tuinverlichting

Ook de led-tuinlampen zijn voorzien van al deze voordelen. U hoeft zich dus niet meer druk te maken om die hoge energierekening wanneer u ’s nachts de led tuinverlichting aan laat staan. Inmiddels is ook de ontwikkeling in de kleurtemperatuur zo ver doorgevoerd bij led-verlichting dat u met led-tuin verlichting zowel de meeste warme als koude kleuren kunt creëren. Wij leveren onder andere tuinverlichting met led van Smart&Green, Ranex en Luxform.

Laatste reviews

 • Goed product en is goed af te stellen
  Lucide Led Flood IR Geen verborgen kosten: €32,90
  Lucide Led Flood IR
 • "Erg tevreden over het product . Geeft voldoende licht voor waar het nodig is. Montage is eenvoudig. Is een goede aankoop geweest en zeker aan te raden."

  Ranex Olav
  Ranex Olav
 • "Mooie verlichting van mijn rotstuintje..rustgevende kleurwisselingen, mooie kleurtjes, praktische pin om in de grond te steken."

  Luxform Triëst
  Luxform Triëst
 • "Beschrijvingen en reviews gelezen waaruit bleek dat het een mooie lamp is. Geeft inderdaad een mooi wit licht. Wat toch een beetje tegen valt is de dikte van het glas van de lamp en de lange levertijd bij de 1e bestelling, de 2e was veel vlotter "

  Lucide Solar Blowfish
  Lucide Solar Blowfish